موضوع پرداخت شارژ میان موجر و مستأجر کاملاً توافقی است؛ یعنی آنها در هنگام عقد قرارداد اجاره، بر سر اینکه کدامشان شارژ را بپردازند، باید به توافق برسند
موضوع پرداخت شارژ میان موجر و مستأجر کاملاً توافقی است؛ یعنی آنها در هنگام عقد قرارداد اجاره، بر سر اینکه کدامشان شارژ را بپردازند، باید به توافق برسند
پرداخت شارژ آپارتمان با مالک است یا مستأجر؟ در پاسخ به سوال پرداخت شارژ ساختمان با مالک است یا مستاجر باید گفت که این موضوع میان موجر و مستأجر کاملاً توافقی است؛ یعنی آنها در هنگام عقد قرارداد اجاره، بر سر اینکه کدامشان شارژ را بپردازند، باید به توافق برسند.
بنابراین، اگر به موجب قرارداد، پرداخت هزینههای مشترک به عهده مالک باشد و مالک از پرداخت آن خودداری کند، مستأجر میتواند هزینههای مزبور را از اجارهای که به موجر میپردازد، کم کند.
حال اگر این موضوع در زمان تنظیم قرارداد اجاره مورد غفلت قرار بگیرد و معلوم نشده باشد که هزینة شارژ را مستأجر باید بپردازد یا مالک، تکلیف چیست؟ در این مواقع نیز، استدلال میشود که، چون شارژ جزء هزینههایی است که برای استفاده بهینه از محل سکونت پرداخت میشود و البته این مستأجر است که از آب، برق، گاز و تلفن استفاده میکند، طبیعتاً او نیز باید هزینههای آن را بپردازد.
همچنین بهتر آن است که مالک و مستأجر در هنگام توافق، حتماً به مشاور املاک یا هر کس دیگری که تنظیم قرارداد را بر عهده دارد یادآوری کنند که تکلیف پرداخت شارژ ساختمان را مشخص کند تا بعداً با مشکلاتی از این دست مواجه نشوند.
اما اگر شما مدیر یک ساختمان مسکونی هستید و با مالک یا مستأجری روبهرو شدهاید که از پرداخت هزینههای جاری شانه خالی میکند، برای دریافت حق شارژ میتوانید هم به مستأجر و هم به مالک مراجعه کنید، در ضمن، میتوانید بر روی تابلوی اعلانات ساختمان درج کنید که کدام واحد بدهکار است تا شاید با این کار، متنبه شود و زودتر تسویه حساب کند.
دیدگاه خودتان را ارسال کنید